درخواست های ارتباط
جستجو
    لیست دوستان من
    صندوق پیام
    همه را دیدم
    • در حال دریافت لیست پیام ها
    صندوق پیام
    رویدادها
    همه را دیدم
    • در حال دریافت لیست رویدادها
    همه رویدادهای من

    تا 75 درصد تخفیف ویژه شب یلدا بر روی کلیه محصولات وب سایت توسینسو فقط تا 30 آذر

    مانده تا پایان تخفیف ها

    تخفیف های وب سایت
    همه تخفیف ها

    عضویت در

    کانال تلگرام

    توسینسو

    اطلاعات مطلب
      مدرس/نویسنده
      پویان عارف پور
      امتیاز: 150124
      رتبه:4
      493
      111
      23
      890
      پویان عارف پور ، مهندس الکترونیک ، گرافیست و نقاش حرفه ای ، سابقه برگزاری چندین نمایشگاه طراحی و نقاشی و شرکت در حراجیهای آثار هنری در خارج از کشور ، دارای مدرک MCSE از شرکت مایکروسافت ، تخصص در حوزه Photoshop ، After Effects ، دارای مدرک Security از مایکروسافت ، مدرس دوره CSCU , ICDL. پروفایل کاربر
      دوره های مرتبط

      ویدیوهای پیشنهادی

      3- آموزش بازی World of Warcraft آنلاین برای مبتدیان - نژادها

      تاریخ 7 ماه قبل
      نظرات 2
      بازدیدها 365
      بر اساس اینکه کدام فرقه را انتخاب کنید می توانید نژادهای و رسته هایی را بردارید . فرقه علاینسها شامل نژادهای Humans, Dwarven, Night Elves, Gnomes, Draenei, Worgens و یا Pandarens و فرقه هوردها شامل نژادهای Orcs, Undead, Tauren, Trolls, Blood Elves, Goblins و مجدد Pandaren هست.

      نژادهای بازی وارکرفت


      در این بازی 12 رسته (Class) وجود دارد که بسته به اینکه چه نژادی را انتخاب کرده باشید می توانید یکی از رسته های موجود برای آن قهرمان را انتخاب کنید یعنی برای هر نژادی ، یک سری از رسته ها موجود نیست . در این بین ، امکان انتخاب کلاس Demon Hunter برای شروع بازی در یک ریلم وجود ندارد تا زمانی که در آن ریلم ، یک کاراکتر سطح 70 داشته باشید . منظور از سطح یا Level که گاهی در فارسی هم لِوِل میگوییم ، تجربه ای است که به مرور زمان در بازی با انجام ماموریتها و مغلوب کردن دشمنان و کسب امتیاز به دست می آورید مثل درجه گرفتن در مجموعه های نظامی هست ( اونها که پارتی بازی نداره البته :)) ) که باید به ترتیب طی شود و هرچه این لول بالاتر برود ، قدرت شما بیشتر می شود و قادر به انجام ماموریتهای سخت تر و مقابله با دشمنان قویتر خواهید بود.

      کلاسهای ذکر شده به این شرح هستن :

      Warrior :
      واریور یا جنگجو ، مبارزه آنها از فاصله نزدیک و تن به تن بوده و می توانند نقش تانک را داشته باشند (تانک بازیکنی است که جلوتر از بقیه بازیکنان جلو می رود و توجه دشمن را به خود جلب می کند تا بجای دیگران به او حمله شود چون بنا به تواناییهایش ، کشتن او سخت تر از دیگران است.) . این کلاس می توانند زره های سنگین به تن داشته باشند و حملات قدرتی انجام دهند .

      Paladin :
      پالادین یا پهلوان افسانه ای ، این جنگجویان نیز در جنگ تن به تن مهارت دارند و در استفاده از دو سلاح همزمان و سپر هم مهارت دارند و درضمن می توانند دیگران را شفا دهند (جان آنها را پر کنند یا Heal کنند) و به عنوان مدافع عمل می کنند.

      Hunter :
      هانتر یا شکارچی ، از سلاحهای دوربرد استفاده می کند و توان جنگ تن به تن هم دارد . او در مبارزاتش از حیوان دست آموزش هم کمک می گیرد.

      Rogue :
      روگ (در ترجمه فارسی این لغت ، شاید بگوییم مکار معنی مناسب بدهد) به سبک تن به تن مبارزه می کند. بیشتر بعنوان دیدبان و یا آدمکش ایفای نقش می کند . و قابلیت نامرئی شدنش در این مورد نقش بسزایی دارد.

      Priest :
      او نیز مانند جادوگر که راجع به آن هم صحبت خواهیم کرد در آسیب رساندن از راه دور تخصص دارد و درضمن قابلیت شفا دادن را هم دارد و می تواند بجای شفا دادن ، قسمتی از نیروی شفابخشش را برای آسیب زدن به دشمن ، قربانی کند.

      Shaman :
      می تواند از راه دور آسیب بزند می تواند شفا بدهد و توان جنگ تن به تن هم دارد وشامان از نیروی عناصر ، برای نیرو بخشیدن به جادوها و حملاتش ، استفاده می کند . او با استفاده از توتمها (ارواح محافظ) می تواند شفا دهد و به دشمنان آسیب بزند یا توانشان را کم کند.

      Mage :
      مِیج یا جادوگر در جنگ تن به تن کارایی ندارد و از راه دور و جادو می تواند آسیب بزند. جادوگران تنها از زره های سبک می توانند استفاده کنند ولی با جادوها و طلسمهای گوناگون ، خود را مقاوم می کنند.

      Warlock :
      وارلوک نیز مانند جادوگر بوده و در نبرد از راه دور موثرتر هست . او از جادوی سیاه استفاده می کند او می تواند جان دشمنان را سربکشد ، از احضار اهریمنان برای نبرد استفاده می کند و از طلسمهای گوناگون علیه دشمنانش استفاده می کند .

      Monk :
      مانک یا راهب می تواندتانک ، شفا دهنده و مبارز تن به تن باشد باشد و بیشتر بخاطر توان رزمیشان در استفاده از مبارزات با فنون دست و پا شهرت دارند و در این بین می توانند نیروهای خودی را شفا دهند.

      Druid :
      دِرویید می تواند تانک ، شفا دهنده ، مبارز تن به تن یا مبارز از راه دور باشد زیرا او می تواند به شکلهای مختلف تغیر کند مثلن به خرس تبدیل شود و در جنگ تن به تن قوی شود یا پرنده شود و پرواز کند .

      Death knight :
      دِث ناین یا شوالیه مرگ هم یک جنگجوست که با جادوی سیاه و استفاده از ایجاد امراض در دشمن بصورت تن به تن می جنگد . این کاراکتر از لولهای بالاتری شروع به بازی می کند ولی شرط داشتن آن این هست که در آن ریلم ، کاراکتری با سطح بالاتر داشته باشید .

      برچسب ها
      ردیفعنوان
      11- آموزش بازی World of Warcraft آنلاین برای مبتدیان - انتخاب Realm
      22- آموزش: آموزش بازی World of Warcraft آنلاین برای مبتدیان - ساخت کاراکتر قهرمان شما
      33- آموزش بازی World of Warcraft آنلاین برای مبتدیان - نژادها
      44 - آموزش بازی World of Warcraft آنلاین برای مبتدیان - قیافه کارکتر
      55 - آموزش بازی World of Warcraft آنلاین برای مبتدیان - دوربین / حرکت
      66 - آموزش بازی World of Warcraft آنلاین برای مبتدیان - ماموریتها (Quests)
      دورهمجموعه کل دوره
      مطالب مرتبط

      در حال دریافت اطلاعات

      نظرات
      • سلام امیدوارم حالتون خوب باشه.
        مقالی خوب و مفیدی بود.بخاطر زحمتی که براش کشیدین واقعا ازتون ممنونم نه این که مقاله های دیگه ای که برای این بازی گذاشتین بد باشه ها...!نه.!بنظرم تمامشون کامل و خوب بودن.
        خب دیگه زیاد حرف نمیزنم و میرم سراغ سوالم
        سوال اولم اینکه تمام سلاح ها میزان damage که وارد میکنن به دشمن بسته به لولشون باهم متفاوت هستش و هرچی لولشون بالا تر باشه میزان اسیب و صدمه ای که وارد میکن بیشتره.تا اینجای کار که هیچ سوالی ندارم.سوالم در خصوص اینکه مثلا جلوی اسیب نوشته شده 4-2 میخواستم در خصوص این عدد یکم توضیح بدین که منظور از این دوتا عدد دقیقا چیه.؟
        سوال دومم اینکه من از یک دستفروش یک دونه توپ فوتبال و یک دونه قطار اسباب بازی خریدم راستش من تو بازی دیده بودم که بعضی از بازیکنا با اون توپ باهم فوتبال بازی میکنن و همینطور با اون قطار بازی میکنن خیلی صحنه جالب و بامزه ای بود:))میخواستم بهم توضیح بدین که چطوری از وسایلی که گرفتم استفاده کنم.
        با تشکر فراوان از شما.
      • سلام.
        سوال اول : یعنی بین 2 تا 4 یک عدد رندم آسیب میزنه.
        سوال دوم : از منوی Toys در همون منویی که رایدهاتون رو می بینید میتونید با کلیک راست فعالش کنین.

      برای ارسال نظر ابتدا به سایت وارد شوید